Voorbewerken

De voorbewerken is het strippen of kaal maken van de auto. Waar nodig worden oude verflagen, kit, vet, olie, isolatiemateriaal verwijderd. Dit is essentieel om een goede basis te hebben om reparatie’s aan uw klassieker te kunnen uitvoeren.

 

Chassis en plaatwerk

Chassis en plaatwerk van een klassieker heeft vaak verborgen gebreken die door verkeerde opslag, schade’s en slecht herstel zijn ontstaan. Door het voorbewerken komen deze te voorschijn en kan er op de juiste manier aandacht worden gegeven om dit herstellen in een vaak betere staat als origineel.

Mechanisch onderhoud en Motorenrevisie

Wij kunnen uw klassieker ook mechanisch repareren/reviseren klaar maken. Van technisch in orde maken voor een keuring tot aan revisie van remmen, motoren en aandrijving. Wij kunnen zelf  verbrandingsmotoren bewerken en wederopbouwen, ook kunnen wij specialistische werkzaamheden uit laten voeren (denk aan o.a.boren ,honen ,cilinderkopvlakken, lagerrevisie.)

Onderdelen herstel en Engineering.

Tijdens de restauratie of hersel wordt er regelmatig geconstateerd dat onderdelen onherstelbaar zijn, vaak door roest, slijtage of ouder dom of ontbreken. Wij kunnen kijken of ‘Spare parts’ leverbaar zijn en indien nodig de originele parts herstellen en/of met de hand vervaardigden.